Nedslag på O'Learys - Skadevi Handbollscup

Nedslag på O'Learys

Skrivet 03 november 2012 15:01
Ändrad 03 november 2012 16:52
Under vårt besök på O'Learys Bowling, i Arena Skövde, träffar vi tvillingarna Axel och Gustav. De spelar handboll i Tyresös pojkar födda -01. Mellan matcherna laddar de batterierna med bowling och absolut inget godis säger de i kör.


Det är första gången de är på Skadevi Cup och tycker att det är väldigt bra motstånd. På deras positiva inställning verkar det som att det kan bli återkommande besök till Skadevi Cup.

Vi fick även ett snabbt möte med Tomas som jobbar på O'Learys. Under tiden berättar han att hamburgare och Ribs´ är det som går bäst i restaurangen. Mestadels är det föräldrarna som håller till på restaurangen, så att vi fick tag på Axel och Gustav var nog ren tur.

Fredrik Setterberg
Nästa nyhet: Betraktelser från läktaren

Skrivet 03 november 2012 14:36
Sitter på läktaren i Arena Skövde och ser både hall A o B,lite svårt naturligtvis att följa båda matcherna samtidigt men vad gör det. I hall A möts HK S-hof och HEI Aarhus 1, klassen är B pojk 98. Aarhus har ett bestämt grepp om matchen och springer ifrån S-hof med stora siffror. I B hallen möts Torslanda HK och HK Silwing/Troja i C flick 01, även här är målskillnaden stor och det är till Tors... Läs mer